Keverék rágcsáló 3500 ml - törpe nyúl, tengerimalac, hörcsög

Áru kódja: 3082
Súly: 2.3 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Alapvető élelmiszer kisebb rágcsálók számára, mint például nyúl, tengerimalac vagy hörcsög. Különféle gabonaféléket, vetőmagokat és különféle granulátumot tartalmaz. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

893,90 Ft

Keverék rágcsálók számára

Ez az alapvető élelmiszer a kis rágcsálók számára , például törpenyúl , tengerimalac , hörcsög . A takarmánykeverék hosszú távú etetésre alkalmas, kielégíti a kis rágcsálók táplálkozási igényeit, és segít nekik a megfelelő virágzásban.

A csomag 3500 ml összetett takarmányt tartalmaz.

előnyök:

  • A takarmány nyersanyag-összetétele biztosítja annak könnyű emészthetőségét , erősíti az állat immunrendszerét és támogatja egészséges növekedését .
  • A gabonafélék pótolhatatlan energiaforrást jelentenek az állatnak. Ugyanakkor nagy adag rostot hordoznak, amely jótékony hatással van az emésztésre és biztosítja a belekpermeabilitását és tisztaságát . És megfelelő eltávolítás .
  • A magok jelenléte telítetlen zsírokkal (mint például a napraforgó) biztosítja kedvencének jó bőrminőségét és fényes , bozontos szőrzetét .

Hozzávalók:

A takarmány gabonaféléket (búza, árpa, zab, kukorica), magvakat (csíkos és fekete napraforgó) és különféle granulátumot tartalmaz.

Etetési utasítások:

Adjon háziállatának elegendő ételt ahhoz, hogy a következő napra mindig el tudja fogyasztani. Mindig dobja ki a maradék takarmányt. Ne felejtsen el állandóan vizet biztosítani a rágcsálók számára. Adjon nekik széna , friss gyümölcs és zöldség az étkezés befejezéséhez.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz