Forticoat NL emésztési segédeszköz, kokcidiosis ellen 250ml

Áru kódja: 77
Súly: 0.4 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Megoldás az emésztés támogatására, a nyulak, sertések és baromfiak hasmenésének megelőzésére és kezelésére. Teljes leírás
Készleten
1 282,55 Ft

Forticoat 250ml

Arra használják, hogy elősegítik az emésztést, a megelőzés és a kezelés a hasmenés nyúl, sertés és baromfi és fertőtlenítse a vízellátás vody.Desinfikuje egy ivó , növeli a savasságot a gyomortartalom, és ezáltal támogatja az emésztést és tartja a bél mikroorganizmusok egyensúlyt. Segíti a feltételesen káros és közvetlenül kórokozó baktériumok elnyomását a bélben. A megelőző beadás fenntartja az emésztőrendszer jó állapotát és támogatja az emésztést.

A születés vagy keltetés előtti savvallás csökkenti annak kockázatát, hogy a kölyökkutya nem kívánt bélbaktériumokkal megfertőződjön az anyából. Az alkalmazás különösen alkalmas stressz idején (transzferek, kiállítások, adagolás megváltoztatása, hőmérsékleti stressz stb.).

Hogyan alkalmazzák a terméket?

A készítményt az állatoknak ivóvízben adják be az ajánlott adagolás szerint.

összetétel

Hangyasav, ammónium-formiát, ecetsav, propionsav, ammónium-propionát, szorbinsav, tejsav, citromsav, L-aszkorbinsav, zsírsavak mono- és digliceridjei, élesztő.

adagolás

Nyúl 2-3 ml / 1 l víz.
Sertés 3 ml / 1 liter víz.
Csirkék, pulykák , fácánok, egzotikus madarak 1,5-2 ml / 1 liter víz.
Galambok 1,5-2 ml / 1 liter víz.
Kutyák, macskák 2 ml / 1 l vizet (hasmenés esetén 3 ml / 1 l vizet).


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz