Darázs pálya REBEL

Áru kódja: 78
Súly: 0.5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A darázs nyomán megszabadul a csirke koponya és a kacsa minden külső parazitától, beleértve a lárvák fejlődési szakaszát. Teljes leírás
Készleten
1 282,55 Ft

Darázs-lábnyom REBEL 250 ml

Van poszméhek a hátsó udvarban? Ne légy kétségbeesett, megszabadul tőlük a termékünkkel, és ha újra megjelennek, akkor egyszerűen csak újra felhasználják a Bumblebee- t.

Ennek a terméknek köszönhetően kényelmesen és nagyon hosszú ideig megszabadulhat a felnőtt darázsméhektől és lárváitól. A praktikus spray lehetővé teszi a termék felhordását anélkül, hogy a bőrrel érintkezne.

Ki a darázs csirke?

  • Az a parazita, amely a leggyakrabban a csirkéket támadja meg, de bizonyos esetekben emlősöket és embereket is megfertőzhet.
  • Mérete körülbelül 0,8 mm , tehát szabad szemmel látható.
  • Az encephalitis hordozója, ezért legyen nagyon óvatos.
  • A csípése nem fájdalmas az emberek számára, de az injekció beadásának helyén nem megfelelő méretű allergiás reakció léphet fel.

Hogyan kell használni a termék beadását?

A csirkehús , liba vagy kacsa tisztításához a terméket minden falra, ízületre, falra, mennyezetre kell permetezni, és ne felejtse el a sarkokat.

Egy tapasztalt tenyésztő tudja, hogy a 100% -os hatás elérése érdekében 3 napon belül újra meg kell tisztítani.

NE HASZNÁLJON KERÉKPONTRA.

Hagyja, hogy a tyúk a tisztított csirkébe ismét lehűljenek, amíg a termék a falakon és a falakon jól megszárad.

Mikor kell használni a darázs lábnyomát?

Óvintézkedésként permetezze be a csirkemellékletet az újonnan vásárolt csirkékkel, mielőtt a darázs váratlan módon megfertőzi az egész gazdaságot.

Ha úgy érzi, hogy "valami" zavar téged a hajadban, használjon másik terméket az emberek számára - minden ellen és a paraziták ellen. A darázs valóban bejuthat a tenyésztő hajába.

Ha úgy találja, hogy vörös-barna bogarak a tyúkja tollát nézik, azonnal tegye rá a darázsot a csirkehúsra. Minél előbb, annál jobb.

Másik indikátor lehet a tyúk tolakodó és gyakori üvöltése, az úgynevezett kannibalizmus .

 


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz