Köles MIX 1080 ml - piros, sárga, zöld, fehér, fényes

Áru kódja: 79
Súly: 1.5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A köleskeverék szinte minden háziállat számára alkalmas (a rágcsálóktól a lovakig). 4 típusú köleset tartalmaz és csodálatos fényét. Teljes leírás
Készleten
582,98 Ft

Millet MIX

A díszítő keveréket táplálhatja díszítő madarakkal, galambokkal, víz- és gereblyékkel, valamint lovakkal és rágcsálókkal, amelyeket otthon tart az öröm érdekében. Ezért univerzális összetett takarmánynak tekinthető. Kicsi állatok számára alapanyagként használható, nagyobb állatok számára kiegészítőként . A takarmány ásványi anyagokkal szerezhető be, amelyek a kölesben tartalmazzák a legtöbb gabonafélét.

A csomagban 1080 ml négyféle köles és kanári fű található.

előnyök:

  • A zöld és a sárga kölesben a szokásosnál nagyobb mennyiségű szilícium található. Az a ajándéka, hogy erősíti az izom-csontrendszert és megelőzi az ízületi betegségeket .
  • Mind a négy köles típus gluténmentes növényekhez tartozik , így fogyasztásuk pozitív hatással van az állatok emésztésére . Nem terheli a testüket, mint a gluténmentes ételek.
  • A kanári fű a fűmagok közé tartozik. Ez is gluténmentes . Tökéletesen lebontja a felhalmozódott zsírokat , ami elősegíti a túlsúly elleni küzdelmet . Jó hatással van a kiválasztásra és a húgyúti rendszerre . Ugyanakkor életerőt ad az állatoknak.

Hozzávalók:

Az összetett takarmány vörös, fehér, sárga és zöld kölesből és kanári vetőmagból áll.

Etetési utasítások:

Adja az állatoknak a köles keveréket nyersen és szárazon . A napraforgómag beilleszthető bele. Adjon mindig ésszerű adagot, hogy a lehető leghamarabb el lehessen fogyasztani. Mindig dobja ki a következő napi takarmányt. Ezenkívül biztosítsa az állatok állandó ivóvízellátását, különösen, ha táplálkozásuk száraz ételeken alapszik.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz