Keverjük össze a 1080 ml csomókkal és kakadulokkal

Áru kódja: 81
Súly: 2.3 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Összetett takarmánykeverék az otthon tartott közepes méretű papagájok számára. Gabonaféléket és olajos magvakat tartalmaz. Teljes leírás
Készleten
634,80 Ft

Keverjük össze a budgies és a cockatiels között

A háztartási körülmények között tartott közepes méretű papagájok (bimbók, kakadu) komplex takarmánykeveréke általában csak kis gabonaféléket és olajos magvakat tartalmaz . A keverék gazdag mennyiségű növényi fehérjét , rostot és aminosavat szolgáltat a madarak számára.

A csomag 1080 ml összetett takarmányt tartalmaz a kölykök számára.

előnyök:

  • A kanári fény a füvekhez tartozik és teljesen gluténmentes . Nagy mennyiségű káliumot tartalmaz (akár ötször annyi, mint a banán), ami elősegíti a jó emésztést . Jó hatással van az idegrendszerre és a mozgásszervi rendszerre .
  • A köles az aminosavak pótolhatatlan forrása . Gluténmentes. A köles természetesen megtisztítja a testet és elősegíti a jó emésztési funkciót és az élelmiszer kiválasztását .
  • A napraforgó káprázatosan fényes tollakkal látja el a papagájokat, megakadályozzák a túlzott tollak kihullását . A napraforgóolajok gondoskodnak az állat bőrének jó állapotáról .

Hozzávalók:

A takarmánykeverék vörös, zöld, sárga, zab, kanári, csíkos és fekete napraforgó köleset tartalmaz.

Etetési utasítások:

Naponta adja papagájának friss ételeit . Mindig dobja ki az előző napi fennmaradó ételt . Ne felejtse el biztosítani a madarak folyamatos édesvízellátását. Időnként a papagájok enni egy darab gyümölcsöt vagy zöldséget.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz