Fekete napraforgó 3500 ml

Áru kódja: 84
Súly: 2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A csomag hámozatlan napraforgómagot tartalmaz. Köretként használható minden víz- és gereblyem baromfi számára. Teljes leírás
Készleten
1 023,45 Ft

Fekete napraforgó 3500 ml

Az összes napraforgómag csak étrend-kiegészítőként használható tyúkok számára, bár ezek nagyobb arányban tartalmaznak kiváló minőségű telítetlen zsírt . Ha zsíros étrenddel táplálkoznak , a baromfi túl zsíros lesz és tojásmennyisége csökken. Héten 2-3 alkalommal adhat napraforgót a baromfi ételéhez.

A csomagolás 3500 ml hámozatlan napraforgómagot tartalmaz műanyag vödörben.

előnyök:

  • A napraforgó hozzájárul a tollminőségéhez . Adja hozzá a takarmányhoz, különösen a mosási szezonban. A napraforgónak köszönhetően felgyorsíthatja a tollcsere folyamatát és javíthatja annak minőségét .
  • A magok nagy mennyiségű cinket tartalmaznak , ami elősegíti a baromfi megfelelő fejlődését és az erős csontszerkezetet .
  • Ezen kívül egész sor vitamint (A, B, E) és ásványi anyagot talál, amelyek növelik a baromfi életképességét , elegendő energiát és vágyat adnak az élethez.

Napraforgó adagolása:

Ajánlja a tyúknak hetente 2-3-szor , például közvetlenül a kezéből. Javasoljuk, hogy kevésbé háziasított csirkék keverje össze a normál ételekkel. Az összes vízimadarat napraforgóval is etetheti .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz