Kalimero Green

Áru kódja: 8855
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A Kalimero vagy a farm csirke természetes brojler, amely kettős felhasználásra viselkedik. Csirke esetében ez főleg a tojás tengelykapcsolója. Szerénytlensége miatt kedvencé vált, különösen a kezdő tenyésztők számára. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

4 534,27 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Kalimero Green

A Kalimero vagy a farm-tyúk egy újonnan nevelt csirke-hibrid, amely tojásokat zölde- barna árnyalattal hordoz - mindig függ a rokon kakasok számától. Tehát keresztezés a fajtatiszta baromfi között. A tyúk 20 hetes , tehát legalább 2-3 éven keresztül vállalja Önt az udvaron, és rak egy csomó házi tojást.

Néhány információ a kalimerekről

  • Ezek a tyúkok sokkal jobban ellenállnak a többi tyúkotípusnak a betegségekkel és a stresszel szemben.
  • A parasztcsirkét nagyon ízletes és lédús húsból tenyésztik, de ezeknek a tyúknak a tenyésztõinek 80% -a elsõsorban egy zöld héjú tojás szabályos és becsületes tengelykapcsolója. Legfeljebb 250 nagy tojást tojhatnak.
  • A Kalimero tyúkok tojása néha a 23. hét körül történik, és még télen is feküdnek. Az tyúk súlya legfeljebb 2,3 kg , a kakasok általában fél kilóval többek. A farm tyúkok tenyésztése problémamentes , a tyúk nyugodtak, barátságosak és felesleges. Alkalmas kezdő tenyésztőknek is.

A zöldhéjú tojások jellemzőek a kalimerekre.

Tulajdonságok Kalimer

A Kalimero tyúkok közé tartozik a közepes és a nehéz fajták között, amelyeket főként a hús és a magas tojástermelés miatt tenyésztenek. És mit lehet még nem tudni róluk?

  • Ez egy nyugodt és szelíd fajta , sértő tendenciák nélkül.
  • Ez ellenállóbbá teszi a betegségeket , a különböző betegségeket és a vékonyodó csontokat.
  • A lassabb növekedésnek köszönhetően (mint a fehér brojlerben) húsuk ízletesebb és a tyúk nevelhetőek hormonhordozó nélkül .
  • Körülbelül 23 hetes korban kezdik tojást tojni.
  • Jérce minden esetben nincsenek hozzászokva, hogy a tyúkól és az otthoni környezet, de ne aggódj, néhány napon belül kijavítani.

Információ a végén

Kalimerat kínálunk minden rendelkezésre álló színben. A baromfitenyésztés bonyolultsága miatt a színt nem lehet kiválasztani vásárláskor.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz