Körömvirág napraforgó 3500 ml

Áru kódja: 201201
Súly: 2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A napraforgómag nagyon ízletes étrend-kiegészítő minden házi baromfi számára. A csomag 1,7 kg hámozatlan napraforgó lágyított magokat tartalmaz egy praktikus vödörben. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

1 114,13 Ft

Körömvirág napraforgó 3500 ml

Nincs napraforgó, mint napraforgó. Ez egy csokor napraforgó.

A csíkos napraforgó körülbelül tíz százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a fekete napraforgó. Az összes vetőmag csak étrend-kiegészítőként alkalmazható tyúkok számára, bár ezek nagyobb arányban tartalmaznak minőségi telítetlen zsírt. Ha zsíros étrenddel táplálkoznak, a baromfi túl zsíros lesz és tojásmennyisége csökken. Napraforgó felveheti a baromfi takarmány 2 x - heti 3 alkalommal.

A csomagolás 3500 ml hámozatlan napraforgómagot tartalmaz műanyag vödörben.

előnyök

  • A napraforgó hozzájárul a tollminőségéhez . Adja hozzá a takarmányhoz, különösen a mosási szezonban. A napraforgónak köszönhetően felgyorsíthatja a tollcsere folyamatát és javíthatja annak minőségét.
  • A magok nagy mennyiségű cinket tartalmaznak , ami elősegíti a baromfi megfelelő fejlődését és az erős csontszerkezetet.
  • Ezen kívül egész sor vitamint (A, B, E) és ásványi anyagot talál, amelyek növelik a baromfi életképességét, elegendő energiát és vágyat adnak az élethez.

Mag adagolás

Ajánlja a tyúknak hetente 2-3-szor, például közvetlenül a kezéből . Javasoljuk, hogy kevésbé háziasított csirkék keverje össze a normál ételekkel. Az összes vízimadarat napraforgóval is etetheti.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz