Kakas Ayam Cemani

Áru kódja: 86
Súly: 1.5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A szépség a szépség helyébe lép. A Cemanský kakas egyedi megjelenéssel, szelíd viselkedéssel büszkélkedhet és ritka ritka a baromfikban. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

10 234,50 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Kakas Ayam Cemani

Látja a fenségét is a nem szokatlan kakas szemében? Az Ayam Cemani kakas vagy a cemanian kakas a Java távoli szigetéről származik Indonéziában . És első pillantásra szokatlan megjelenésével teljesen lebontja Önt.

A csaptelep, amelyet éppen vásárol, 14 hetes lesz. Adj neki egy összetett takarmányt csirkék számára , majd menj az N2-hez.

Feketebb, mint éjszaka

Ez a kakas nemcsak gyönyörűen fényes tollal büszkélkedhet a sötétebb éjszaka színével , de hatástalanít téged is, különösen a fém fénysugárzásokban , amelyek szó szerint kék-zöld szimfóniát játszanak tollán napos napokon. Csodálatos megjelenését fokozza a fej , a gerinc és a lebeny színe , amely ismét fekete, fémes érintéssel.

Nem csak a fajta bőre , hanem a test és a csontok is hűek maradnak a fekete színhez. Ez teszi igazán egyedivé.

A megjelenés egy dolog, de mi jellemzi

A magabiztos magatartás dacoló kifejezés. Ennek ellenére a kakasok nem keresnek konfliktusokat, és nem szenvednek agressziótól . Jól képesek megóvni tyúkányi állományukat a könyörtelen ragadozók ellen , amelyeket vészhelyzet esetén megbízhatóan el fognak távolítani.

  • Ayam Cemani a harci és hordozó fajtákhoz tartozik ugyanakkor.
  • A kakasok nagyon kíváncsak .
  • Ez az egyik könnyű fajta , a kakasok súlya körülbelül 2,5 kg.
  • Szeretik a nagyobb helyet és a repülési lehetőséget.
  • Különleges ellátást nem igényelnek .

Ha belefoglalja ezt a kakasot a nyájába, akkor biztosan meg fogja verni a szomszédait. Mivel ez a tündér kinézetű kakas a ritka fajtákhoz tartozik, és nem a kertekben fut, csak kinek.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz