Barna csirke Isabrown 20 + 1db csirke + Supervit D 100g INGYEN

Áru kódja: 92
Súly: 21 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Hibrid tojótyúk, nagy tojásrakási potenciállal. A tyúk évente akár 310 tojást tojhat. A tojás mérete 70 gramm lehet. A tyúk adaptálása 2-3 napot igénybe vehet, ezért javasoljuk, hogy hagyja megnyugodni az új környezetben, és hogy a fény legyen az etetés helyén. A tyúk vissza fog fizetni neked Teljes leírás
Készleten
59 334,10 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Barna csirke Isabrown 20 + 1db csirke + Supervit D 100g INGYEN


Az ISAbrowns olyan hibrid tyúkokhoz tartoznak, amelyek különleges tenyésztési folyamaton mentek keresztül. Ezzel létrehozták az átlag feletti tojásokat , amelyek nem igényelnek túl sok gondozást és nem fogyasztanak sok élelmet. Nagyszerű a kezdő tyúknevelők számára.

Használja ki az ajánlatunkat és rendelje meg az Isabrown csirkéket, és ajándékba fogjuk őket ajándékba INGYEN D 100 g-os mennyiségben, hogy támogassuk a lehető legnagyobb tojástermelést és egy extra tyúkot, hogy minél több csirkelány legyen.

Alapvető tények Isabrownkiról

  • Eredeti. A tyúkok Franciaországból származnak , ahol szabadalmat teremtettek tenyésztési folyamatukhoz.
  • Tömeg. Felnőttkorban a tyúk súlya körülbelül 2 kg. A közepes nehézségi tyúkfajták közé tartozik.
  • Táplálkozni. Napi átlagosan 110 g összetett takarmányt fogyasztanak .
  • Tojó. A fészekben évente akár 310 tojást találhat egy tyúktól.
  • Tojás. Mindegyik tojás súlya körülbelül 60 g, és barna kagylóval díszítve.


A tyúkok gondozása és tenyésztése


Ezek a tyúkok hatékonyan fogyasztják az általuk biztosított ételt , és belőlük tojásokat készítenek. Egy egyszerű tény vonatkozik az izomkoronokra. Adnak egy halom tojást kevés ételhez. Ezeknek a tyúkoknak nincs szükségük egyedi megközelítésre, és hajlandóak megszokni a rosszabb körülményeket.

A hibridek nem javasoltak házi tenyésztésre. Bár teljes mértékben képesek kedves, élénk csibéket adni, utódaik nem érik el ugyanazokat a tojási tulajdonságokat, mint anyák. Mindegyik izabrownkát különféle módon nevelték el, különféle fajtatiszta fajták keresztezésével, amíg meg nem alakul a végső tojási hibrid.

A tyúk semmiképpen sem szoktak a csirkehúshoz és az otthoni környezethez.

Hogyan kell gondozni a tyúkot hazaérkezés után?


Szállítás után tegye a tyúkokat csendes környezetbe , sok étel és víz mellett. Miután legyőzte a szállítás terheit, és megszokta az új környezetet, hamarosan elkezdi tojásokat tojni. Minden tyúk 20 - 22 hetes korban költözik , azaz a tojásrakás elején vagy közvetlenül a tojásrakás előtt.

Ajánljuk a csirke lányok takarmánykeverékeinek etetését azoknak a csirkéknek , amelyekhez hozzászoktak. Fokozatosan átalakíthatja azokat saját étrendjére, ha szükséges. Ha kiválóan akarja tartani a tojótyúkokat, akkor rendszeresen kiegészítőként adja hozzá a takarmánykeveréket , például este. Nagyon sok jótékony anyagot és tápanyagot tartalmaz, amelyek segítenek számukra az energiaellátásban a tojásrakáshoz és a szép tojások tojásához.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz