Husokachna Mulard hízott

Áru kódja: 96
Súly: 5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ezek tömeghibridek, amelyeket pézsmakacsa és pekingi kacsa keresztezésével hoznak létre. A hizlalt kacsákat közvetlenül a szállítás után elküldheti sütőlapjára, és élvezheti a hús finom ízét. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

5 169,06 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Husokachna Mulard hízott

A kimerült jégkrém (népi husokachny) közvetlenül a szállítás után eljuthat a sütőedénybe . Méretének köszönhetően kielégíti egy nagy család éhségét. A Husokachenet tenyésztették baromfitermelés céljából, amely megfelelő adagot húst fog biztosítani a tulajdonosoknak. Húsuk ízletesebb és lágyabb, mint a kacsahús.

Mindent, amit tudnia kell a vadkacsaról

  • Tömeg. A felnőtt husokachen súlya körülbelül 4 kg .
  • Hús. A libamombák tenyésztésének valódi célja. Húsuk sokkal ajánlatosabb, mint a kacsahús. Kevésbé merész .
  • Máj. A házi készítésű pasztúrák szerelmeseinek kiváló májraktár található a mulakon.
  • Belföldi szaporítás. A maládok a kopár hibridek közé tartoznak, akik a túlnyomó többségben a tojást is utálják .
  • Fejlődés és érettség. A Husokahny felnőttkorba 3 hónapos korban kerül. Ebben a korban vándorolhatnak a sütőlapján.

Mi a helyzet a libaművel a verseny után?

A hízott egres szükség szerint sütőtálcára küldheti a konyhába . Elérték azt a súlyt és korot, ameddig vághatja őket, és elkészíthet egy szép vasárnapi ebédet.

Ha nem talál elég nagy husokachny-t, akkor még néhány napig etetheti őket a kertjében. A legjobb eredményeket azzal a takarmánykeverékkel érheti el, amelyhez hozzá vannak szokva, ők is élvezni fogják a zöld termékeket .

A tenyésztés során az egres a legkevésbé igényes baromfi . Csak egy menedékre van szüksége, vagy egy éjszakára csirkehúsban zárhatja be őket.

Sajnos nem fogja megnövelni a saját libabombáját, mert ezt a baromfit egy speciális keresztet hozza létre, és ennek során termékeny lesz. Ha meg akarja hízni saját huskychnyjét , szerezzen néhány fiatalabbat kínálatunkból .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz